вторник, 20 июня 2017 г.

Тиждень Японії в БДПУ

Цього року виповнюється 25-річчя з часу визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між цими країнами. Наказом Президента України постановлено оголосити 2017 рік Роком Японії в Україні.

У рамках Днів науки, що проходили з 15 по 19 травня в стінах Бердянського державного педагогічного університету, кафедра зарубіжної літератури та теорії літератури (завідувач – доктор філологічних наук, професор Вікторія Зарва) організувала тиждень, присвячений року Японії в Україні.
15 травня відбувся науково-методичний семінар, гостями якого стали викладачі та студенти Бердянського державного педагогічного університету, викладачі  Бердянського машинобудівного коледжу Запорізького національного технічного університету, учителі загальноосвітніх шкіл м. Бердянська.

Представниками ЗОШ № 20 стали Кідалова Валентина Петрівна (тема доповіді: "Формування загальнокультурної компетенції учнів початкових класів на прикладі вивчення японських народних казок") та Сердюк Олена Костянтинівна (тема доповіді: "«Красою Японії народжений…» (краса як феномен культури і національна традиція у творчості Ясунарі Кавабата)"


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Дистанційне навчання